Post by bestogirikast on Feb 7, 2022 14:23:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blend It 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blend It 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατεώνες κλειδιά δυσλειτουργίας ▞▞▞
▞▞▞ Blend It 3D 2022 version ▞▞▞
Trending games - Microsoft Store
τέλειο παιχνίδι
Είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και μπορεί να είναι εθιστικό, αλλά η εφαρμογή μου συνεχίζει να τρεμοπαίζει μαύρη ενώ προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι
Για να είμαι ειλικρινής, δεν έπαιξα το παιχνίδι, φαίνεται ωραίο...είναι απλώς η διαφήμιση από το παιχνίδι σας...είναι ενοχλητικό...σαν πραγματικά ενοχλητικό...Εννοώ γιατί να κάνετε ένα τρόχισμα με το χέρι... αυτό είναι απλώς αηδιαστικό....
Δεν θα έλεγα ότι είναι το καλύτερο, αλλά είναι πολύ κοντά και θα πρότεινα επίσης το fun run 3d αν σας αρέσει αυτό το παιχνίδι
Αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό, σε κάνει να ξέρεις ότι φτιάχνεις smoothies και είναι καταπληκτικό, απλά μην πιέζεις πολύ ή ανακατεύεις όλο σου το χέρι, παίρνεις διαφορετικά φρούτα κάθε φορά ναι, αν πονάς το χέρι σου όχι όχι το χέρι σου δεν θέλει να πληγωθεί παρακαλώ παίξτε αυτό το παιχνίδι είναι εύκολο απλά μην πιέζετε δυνατά και αν του δώσετε πέντε αστέρια δεν ξέρω πού είστε εσείς γιατί μόλις του έδωσα πέντε αστέρια παίξτε αυτό το παιχνίδι και θα κάνει το μυαλό σας να ανατριχιάσει
Το παιχνίδι είναι καλό μα θα ήταν πολύ ωραίο αν το χέρι
Ενδιαφέρουσα ιδέα που δεν επεκτείνεται καθόλου, με υπερβολικό αριθμό διαφημίσεων.
Παίξτε για 5 δευτερόλεπτα, παρακολουθήστε μια προσθήκη 30 δευτερολέπτων, παίξτε για 5 δευτερόλεπτα παρακολουθήστε την προσθήκη άλλων 30 δευτερολέπτων. Νομίζω ότι βλέπω έναν πατέρα.
Τόσες πολλές διαφημίσεις το παιχνίδι είναι εντάξει, αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις, οι διαφημίσεις είναι αμέσως μετά τα παιχνίδια
Το καλύτεροοοοοοοο!!!😀😁 αλλά το βαριέσαι λιγο!😑😐😑😥
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, ωστόσο όταν πιέζετε πολύ δυνατά, τεμαχίζει το χέρι σας και δείχνει αίμα στους ανθρώπους, οπότε μην το παίξετε αν δεν σας αρέσει το αίμα και το ADS GALOUR σοβαρά μετά από κάθε γύρο υπάρχει διαφήμιση
Τέλειο παιχνίδι
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί μπορείς να φτιάξεις μερικά ποτά και μπορείς να κερδίσεις χρήματα και άλλα και να πάρεις Louisville και μετά μπορείς να γυρίσεις τον τροχό για να πάρεις ή φρούτα και δεν μπορείς να πάρεις χρήματα και μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, γι' αυτό μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και γι' αυτό του έδωσα το ποτό πέντε αστέρων είναι καλό, αλλά όλα με τα οποία ξεκινώ περισσότερο, αλλά έπρεπε να αφήσω μύγες γιατί απλώς έκαναν κακά για να βάλουν 5 * γιατί αυτό είναι το μόνο πράγμα που πήραν πέντε αστέρια γι' αυτό μου αρέσει
Blend It 3D 캐주얼 게임 djgy
Όχι άσχημα αλλά. Πάρα πολλές προσθήκες
Blend It 3D Gündelik jpdt
Είναι φανταστικό παιχνίδι😍😘😎🤑😇🤠
Είναι τόσο διασκεδαστικό γιατί μπορείτε να φτιάξετε νέα πράγματα και είναι τόσο διασκεδαστικό σας ευχαριστώ που φτιάξατε αυτό το παιχνίδι γιατί μπορώ να φτιάξω νέα πράγματα και να το δοκιμάσω ευχαριστώ πολύ
Αστείο όταν κόβει το χέρι
Τόσο υπερδιασκεδαστικό παιχνίδι και δεν το βαριέσαι εύκολα... Buuutttt το μόνο μου πρόβλημα είναι οι διαφημίσεις!!! Είναι πολύ ενοχλητικοί!!! Μειώστε τις διαφημίσεις και συνεχίστε να έρχονται οι ενημερώσεις. Είμαι σίγουρος ότι δεν έχετε εγκαταλείψει ακόμα αυτό το παιχνίδι...ακόμα.
Οι διαφημίσεις μετά από όλα, πρέπει υποχρεωτικά να περιμένουν 30 για να παρακάμψετε, ταραχώδης, v χάσιμο χρόνου και διαδικτύου.
Blend It 3D Thông thường ucj
Bella Cosmetics - Λαδάδικα | Online Delivery Υγεία - ομορφιά
Αυτό είναι ένα υπέροχο και διάσημο παιχνίδι Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί δίνω πέντε αστέρια. 😍😍🥰🥰🙉🙉
VaporMania | Ηλεκτρονικό Τσιγάρο,Mod,Ατμοποιητές,Υγρά ...
Τόσες πολλές διαφημίσεις. Γι' αυτό μόνο 2 αστέρια. Πολλά παιχνίδια απλώς δεν είναι πλέον διασκεδαστικά με 50 εκατομμύρια διαφημίσεις που παίζουν μεταξύ κάθε πράγματος. Είναι τόσο ενοχλητικό.
Ocean Is Home : Island Life Simulator Cabaran bnd
Οι 3 δωρεάν περιστροφές στον τροχό περιστροφής δεν στοιβάζονται σωστά. Προσγειώνεται σε τρία, και παίρνετε τρεις, αλλά αν προσγειωθεί σε 3 ακόμη, σας πηδά στα 4. Έτσι, ούτως ή άλλως θα έχετε μόνο τρεις περιστροφές. :/ κάντε τα να στοιβάζονται ή βγάλτε τα επιπλέον 3 αν έχουμε ήδη προσγειωθεί σε αυτό. Επίσης, χαλαρώστε με τις διαφημίσεις.
Είναι ικανοποιητικό. Αλλά μερικές από τις διαφημίσεις λέγεται ότι δεν είναι έτοιμες και δεν μπορώ να πάρω την ανταμοιβή.
Clipboard - Paste Anywhere - Εφαρμογές στο Google Play
... Pet Shop Blend It 3D Pimp My Car Fishing Frenzy Pawn Boss Pocket Tower ... the Kingdom Princess e-Girl vs Soft Girl Omnitrix Glitch - Ben 10 Racer 3D.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο. Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι. Αλλά αυτό το παιχνίδι περιέχει πάρα πολλές διαφημίσεις σε ένα ή δύο λεπτά. Γι' αυτό βαθμολογώ αυτό το παιχνίδι μόνο με 4 αστέρια.😋😎 Αλλά αυτό το παιχνίδι είναι ωραίο και καλό. Μου αρέσει πολύ...ευχαριστώ...
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά μπορεί να κάνει το χέρι σας να το κάνει έτσι δεν είναι καλό αλλά 3 αστέρια για εσάς
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό, αλλά το ADS oh and btw έχω μια λύση για τις διαφημίσεις που απενεργοποιούν το WiFi ή το διαδίκτυο και οι διαφημίσεις δεν θα εμφανιστούν ελπίζω να βοήθησα
Το παιχνίδι είναι τρομερό και υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις! Έκανε την εφαρμογή και το τηλέφωνό μου να διακοπεί και να υπερθερμανθεί σε πολλές περιπτώσεις.
Αυτό δεν είναι δίκαιο. Παρακολούθησα μια διαφήμιση, οπότε γυρίστε έναν τροχό, αλλά αφού την παρακολούθησα, δεν την άφησε να την στριμώξει. Αν ψάχνετε για κάτι διασκεδαστικό να παίξετε, μην το πάρετε αυτό. Σας κάνει επίσης να παρακολουθείτε διαφημίσεις για να αποκτήσετε μπλέντερ και να αναβαθμίσετε τραπέζια. Δεν προτείνω αυτό το παιχνίδι.
Δεν λέω ότι είναι ένα κακό παιχνίδι, αλλά είναι λίγο βαρετό
Ειναι τέλειο
Πολη ωραιο παιχνιδι
Εντάξει