Post by bestogirikast on Feb 7, 2022 14:26:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Carrom Pool: Disc Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Carrom Pool: Disc Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab generaatormünte ▞▞▞
▞▞▞ Carrom Pool: Disc Game 2022 version ▞▞▞
Uute reklaamide reklaamimine ekraani ülaosas mängimise ajal, ma arvan, et see mõjutab teie kasutajaid. Pärast reklaamide täitmist on kõik korras, kuid mitte mängimise ajal
Olen selles mängus väga pettunud, sest lõpetame ühe mängu, siis ühe lisame, ühe lisame ühe mängu, see on rutiinne 😤😤väga halvim kogemus
Desinstallisin selle mängu. See oli lääne mäng. Pärast mängu lõppu on tulemas rohkem lisasid. See oli peamine põhjus.
Silly Royale -Devil Amongst Us Action qefe
Carrom Pool: Disc Game اسپورٹس fwtt
Väga tore on mängida ja lõbutseda teistega nagu 1v1
Halb mäng, mis ei anna vastastele võimalust mängida, võidab ainult selle mängu
See mäng on väga NYC, kuid ei saa mängida Paris Stage & Graphics Physicus Map, kuid reklaamid on väga halvad😈😈😈😈
Nii palju reklaame... Alati tunnete selle mängu mängimise pärast pettumust. ma ei soovita.
See mäng oli väga hea ja need seaded ja muud valikud on iga mõnus ja põnev mäng
MULLE ARMASTAN SEE MÄNGU VÄGA. SEE ON VÄGA ARMAS MÄNG. SELLES MÄNGUS TULEB PALJU PÕNEVAT PAKKUMIST
See on hea carromi mäng, seal on erinevad ründajad, jõud ja litrid ning seal on ka Carrom Passi hooaeg. Üks asi on aeglase võrgu probleem
See on väga hea mäng. Kuid paljud reklaamid on igavad. Palun lahendage see probleem
Mulle meeldib see online-carromi mängurakendus Ja selles mängus mängime oma kontaktsõpradega ja logime sisse Facebooki lehele, siis on meil oma müntide teemant turvaliselt, kui kustutasime ka nii, mulle meeldib see väga
Mäng on üsna hea, kuid mõned vead on saadaval, kui seda mängu mängin, võitja tabab vastast, et kaotan mu mündid, palun parandage viga, olen pettunud
Ma kavatsen selle mängu kolme aasta pärast desinstallida .... see oli minu lemmikmäng, kuid nüüd on see asjata, kuna vastaste poolt on mängu regulaarselt häkkinud .....rakenduste omanikud ei suutnud seda probleemi kontrollida .... hüvasti ja palun ärge installige seda mängu, vastasel juhul olete pettunud nagu mina.
See on loll mäng, mida ma ei taha paljudele reklaamidele ja paljudele tõrgetele isegi ühte tähte anda, ma ei taha seda mängu ka tulevikus installida
Palun tühjendage reklaamid pärast seda, kui üks vaste reklaamid tulevad, jätkake, seetõttu tekkis meil häire
Kena rakendus. Täiskohaga pääse. Kenad korraldused. Mulle meeldib see. Kui aega on, mängisin rõõmsalt.
Mulle väga meeldib see mäng. Seal on mõned reklaamid, kuid see rakendus on lihtsalt nii täiuslik 🥰 💞
Kõik jõud, ründaja ja löögid on avatud, nii et ta on väga ilus mäng, kuid see ei ole
Palun tõstke kõrgema taseme mängu rasket taset või vähendage 4 augu suurust... Mängu lihtsus on mõnikord liiga igav
See on suurepärane rakendus, mulle meeldib see Sala bc tor baler carram kheltam na, hala net slow hoile hetere jitas kere mc, Tore mairam paile hala mejaj ta gorom krs
Mul on juba paar päeva mängimisega probleeme olnud. Ma igatsen lühikesi pükse ja katken ikka ja jälle.
Kahju mängust. ei lähe teise mängija taime. Palun jätke see sinnapaika. Parandage see
hea aga reklaam on rohkem
See mäng on nii hea, et seal pole reklaame
Kuidas ma saan reklaamimise lõpetada. Pärast iga matši lõppu tuleb iga kord peale reklaamipidur. See on minu jaoks väga häiriv
Hea aga automaatne münt 🪙 maha arvata on ärritav.....miks mündi automaat maha arvata???
Tänapäeval ripub see enamuse ajast. Palun lahendage see. Aitäh 🙏Mõned lisad ei jäta seda probleemi vahele.
Mängimise ajal oli mul 80 000 münti, kuid järsku vähenes see 1 000-ks, palun andke mulle oma mündid tagasi! Võib-olla on mõni tõrge!
Tõesti nauditav mäng, mille füüsikal põhinevad tipud, selles meelelahutuses on palju erineva kujundusega litreid ja ründajaid
Kallis miniklipp Järsku arvatakse minu 60 000 münti ilma põhjuseta maha, mul on 130 000 münti, kuid nüüd on 69 000 münti Palun tagastage mu mündid
Esita alati vaikimisi esimene NEWYORKi kõrgeim punkt 280 000. Kogemata pühkides ei saa me tagasi astuda ja kaotame asjatult 280 000 punkti. Seetõttu palusin, et kõik mängud algaksid vaikimisi 200 punktiga. Tänapäeval on iga mängu lõpetamise kohta liiga palju reklaame.
See on väga hea mäng, kuid mikrofoni tuleks lisada ka vastasega rääkimiseks mängimise ajal mikrofoni ei lisata, mistõttu andsin ainult 4 tärni, seega palun teil lisada mikrofon
Kas keegi oskab punktisüsteemi selgitada? Mul oli enne matši 4081 münti ja võitsin 400 punktilise matši...oleksin pidanud saama 400 punkti ja kogusumma oleks 4481 punkti...aga kokku tuli 4281 punkti... See toimub juba mõnda aega. .aga muud asjad on toredad...
Ühenduvusprobleemid mängu ajal. Kaotate sel viisil palju raha. Mängu mahajäämus ja tõrked. Laualt väljuvaid helmeid ja näidendeid ei registreerita.
Hea kogemus sellest mängust, see ei ole igav, kuid sellel on probleem, mis selles mängus liiga palju lisab
See parem, aga nii palju reklaame 😤😤😤