Post by bestogirikast on Feb 7, 2022 14:45:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beszélő Macska Emma Balerina ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beszélő Macska Emma Balerina IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod sok drágakövet ▞▞▞
▞▞▞ Beszélő Macska Emma Balerina 2022 version ▞▞▞
Tetszik a játékod, mert szép játék, de még egy falatnyi bolt kell benne
nagyon jo
Egyet sem csinálhatsz a harisnyanadrágban.
Jó, ha csak letöltődik
Nagyon szép ez a játék 😍. Balerina szeretnék lenni és sminkes akarok lenni... szóval szerettem ezt a játékot, mert ugyanaz volt benne, amit én is szeretnék... Szóval nagyon köszönöm, hogy elkészítetted ezt a csodálatos játékot ...
Con Mèo Diễn Viên Ba Lê Thông thường jrfp
Gata que Habla Emma Bailarina Casual css
Nagyon érdekes meg nagyon jo én nem a -ján lóma én kinek eröszakal hogy -jánál észt a játékot de nekem tevők és ha eszt175-enjácák -akor a ki készíté te észt a játékot a kör bisztos nagyon örül.
ez a játék rossz, nem igazán ajánlom, ha szórakozni akarsz. A látvány ijesztő, a mesterséges intelligencia pedig rosszul készült. A játéknak van potenciálja.
Tetszik a játék, kérem, készítsen több játékot
Imádom a játékot
Kicsit gyerekes ..14 vagyok nem 3
Ez jó
Srácok, tényleg le kell állítani a játék szüneteltetését, most töltöttem le, és most szünetelt, kérlek állítsd le, és én is szeretem ezt a játékot, de kérlek, hagyd abba a szüneteltetést, idegesítő
Ez nagyon szép
Nagyon unalmas, mindent megcsalt a beszédtől, Angela. Csalás a legjobb alkalmazással, de csalás lap karo naa jab kuchh new na aata szia
Imádom a játékot, de ha mást próbálsz csinálni: azt mondja, aludni kell, miután annyit táncolt. Hát én legalább kipróbáltam! 😊 (3 csillag)
Con Mèo Diễn Viên Ba Lê Thông thường jrfp
Utálom, hogy a beszélő angyalom totális elszakadása, de nem tudod megütni
Ez a játék nagyon szép, szeretem ezt a 3 csillagos játékot, mert többet dolgoznak a játékon, hogy szép, de nem olyan szép
szeretem
Őnbizalmas játék😍😍😍😍😍😍😍😍
Szeretem ezt a játékot, mert megtanulok balerinát táncolni
Nagyon szép és jó
További fejlesztésre van szüksége. Nem tudom megnyitni ezt a játékot, annyira irritáló. Ezért csak 1 csillagra értékelem 😔😔.
Hát én szeretem, de ez ugyanaz, mint Angela beszélni, és nem lehet fogat mosni! óóó!
A dolog nem töltődik le
👎👎Nem tetszik
Imádom, és ez egy nagyon jó játék, amit lehet kipróbálni is.
Ajánlom mindenkinek
A világ legjobb Emmája!!!!!
Kérem, valaki szeretné öt csillagra értékelni ezt a játékot, ha csak az én problémáimat értékelik: 1. A játék nem töltődik be, 2. Csak azt jelzi, hogy nem válaszol, ezért kérem, szíveskedjen a számomra, mert szeretem a balettel kapcsolatos dolgokat
Érdekes
เกม เอมม่า นางระบำ พูดได้ ง่ายๆ pgax
Fruit Funny Blocks: Smešen sadni blok Sestavljanke gvq
Klassz játék😆😆😆
Szerintem nagyon jó játék mindenkinek ajánlom👌👌👌👍👍👍