Post by kalaweechini on Feb 21, 2022 1:42:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jumanji: Epic Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jumanji: Epic Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz para hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Jumanji: Epic Run 2022 version ▞▞▞
Planet Bomber! Аркаде jfi
çok güzel bir oyun bu oyunu mobil data olmadan oynayalım o zaman reklam gelmez.
Adil olmak gerekirse bu oyun 5 yıldız olmalı. bu harika ama son harita hiç yüklenmedi ve sadece 1 karakterle (smolder) bonus çalıştırabilirsiniz. Son haritayı ekleyip bonus koşuları düzeltmeyecekseniz, bana bildirin. tek başına bu, 10 yıldızla derecelendirilebilecek bu oyunu silmek istememe neden oluyor. son haritayı ya da ne ekleyecekseniz bana bildirin.. . silmek üzereyim. tamam gerçek oldu bu oyunu silmek teşekkür ederim.
bu oyun ilginç. harika bir oyun arıyorsanız, sizin için mükemmel olabilir. carw almak
Bu oyun harika, sonsuz koşu oyunlarına yeni bir bakış açısı katıyor. Bu oyunu uzun süre oynayacağım. Yeni jumanji filmlerine dayandığını biliyorum ama bir robin williams karakteri harika bir ek olurdu.
Bu oyun film tarafından yapılmıştır.Bu oyuna ilk başta 5 yıldız verdim. sonra vip olmadan kumul, kar seviyesi ve ayrıca fare ve shelly'nin kilidini açamayacağımızı gördüm. bu sorunu kontrol edin.
İlk önce hiç çalıştığınız en iyi ve çarpıcı fantastik oyunu çalıştırmak için oynanan ve aksiyon türü bu sizin için tavsiye ederim. ve grafikler daha sonra çok havalıdır.
Yeni haritaların kilidini açmak ve ayrıca yeni kahramanların (ruby roundhouse, moose finbar ve profesör shelly oberon) kilidini açmak için madeni paraları ve mücevherleri toplama şeklini gerçekten seviyorum, ayrıca dr.smoulder cesur taşı.
Şimdiye kadarki en iyi, en havalı, eğlenceli oyun grafikler gayet iyi bu oyunu bir yıldır oynuyorum ve eğlenceli.
güzel bir oyun... denersen daha iyi olabilir... daha akıcı olması gerekiyor sanırım... neyse iyi iş çıkardın... takılmak için güzel bir oyun... ❤️
Çok kötü bir oyun bence filmi daha kötü kötü
Bulut oyunu süreci kaydetme yok. Yeniden kurulursa oyun her seferinde 0 aşamasına sıfırlanır
hikayesi güzel ve macera veriyor ama kontrolü yavaş ve kötü. Lütfen üzerinde çalışın
Muhteşem müşteri hizmetleri ve olağanüstü teknik destek sayesinde bu oyun hiç olmadığı kadar sorunsuz çalışıyor. Oyuncuları mücadeleleri tamamlamaya ve yarışmalarda sıralamaya teşvik ediyorum. daha fazla harita için sabırsızlanıyoruz!
Jumanji: Epic Run Пригодницькі yhe
Oyun iyiydi ama daha sonra kilidini açmak için zamanımı ve enerjimi harcadığım tüm içeriği aldılar ve zaten kilidini açtığım malzemeye erişmek için ayda 7,99 dolar ödemeye çalıştılar. Alacağınız tek yenilik, birkaç aşamadır. TÜM BUNLARA DEĞMEZ.
Jumanji: Epic Run Περιπέτεια ehl
Bu oyun tam anlamıyla berbat! Bu oyunun kaldırılan ve durdurulan orijinal versiyonu çok daha iyiydi. Evet, Jumanji'nin bu versiyonundaki grafikler, birincisine kıyasla genel olarak olağanüstü, ama gerçekten ... Kim bir oyunun sadece bir şeylerin üzerinden atlamak ister ki? Geliştiriciler lütfen bu yeni sürüme yönelik büyük güncellemeler yapın ve benim gibi insanlar için oynamayı eğlenceli hale getirin. Umarım reytingim ulaşır ve hepiniz hayal kırıklığımı anlarsınız. Teşekkür ederim
Diğer üç karakter için herhangi bir zorluk yoktu. Böğürtlenle bir hayat kazandıktan sonra bir tür geri sayım olmalı, yoksa oldukça iyi.
harika grafikler... neden sadece 4 puan aldığını merak ediyorum. daha fazla seviye getirilmeli, aksi takdirde şaşırtıcı. 👏👏
Bu oyunu seviyorum ama bazen gecikmeli oluyor ve en korkunç şey şu ki, sağdan gittiğimde kayboluyorum ve havada süzülen insanları görebiliyorum. Bunu tamir et! Ayrıca bölümün hemen başında karakterim ekrandan çıkana kadar ekranın sağ tarafında sürükleniyor ve daha sonra kaybolan bir karakterim var ve altını ve karakterimden kaçan diğer adamı göremiyorum .
Google oyun oyunlarına bağlanmasını sağlayamıyorum. İnternete bağlı olmadığımı söylüyor. Yeniden yüklenen oyuna, tüm verileri kaybettim, hala bağlanmayacak. Oyunu beğendim ama kaydedemiyorum.😕☹☹☹........cevap için teşekkürler ama oyunu zaten kaldırdım
Donuyor... Kaydırdığımda olmuyor, sadece donuyor ve bu yüzden oynayamıyorum. Harika grafikleri için bir yıldız verdim.
En çok bu oyunu beğendim. Bu oyun grafiği ve her şey güzel ama lütfen gecikmeyi düzeltin.Film gibi farklı melekler, dağlar, araçlar, hayvanlar, haritalar, karakter ile harika bir koşu oyunu.
Oyunun düzeltilmesi gerekiyor, hazine kutuları her zaman donuyor ve saatlerce beklemek zorunda kalıyorsunuz, bir başkasını açmak için çok sinir bozucu yeniden yüklemeye çalıştım yardımcı olmadı.
Jumanji: Epic Run Nuotykių euw
Seviye tasarımlarıyla ilgili birçok hata, hata ve hata düzeltilirse çok iyi bir oyun ama şimdilik, bir an önce düzeltilmesi gerekiyor.
Tek kelime ile kötü bir oyun.
Güncelleme 2 karakteri şu anda VIP olarak çıkardığından ve bir nedenle devam edebilmek için vahayı tamamlamanız gerektiğini söylediğinden, tek sorun vaha haritasını zaten tamamlamış olmam ve kum tepelerine geçmeme izin vermemem.
Oynuyordum ama bir şeye rastladım, sonra bir reklam izledim ve doğduğumda bir şelaleden geçtim ve haritada ekran görüntüsü var. Bunun dışında iyi bir oyun, bir tür mezar koşucusu gibi ama karakterler üzerinde kolay ve daha iyi grafik tasarımı ve yeni bir karakter bulup kaydetmeniz gerektiği gerçeği, onları satın almak yerine harika bir fikir.
Oyun harika ... 3/5 olarak vermemin nedeni, Samsung galaxy a70'e sahip olmam ve ekranın neredeyse 1/3 siyah olması (çünkü oyun tam ekranı kapatmıyor çünkü telefon büyük) eğer bunu düzeltirsin, kolay bir 100/5
çok üzgünüm ama jumanji filmini ve oyununu seviyorum ama oyunda büyük bir hata var bu yüzden lütfen bunu düzeltin çünkü günlük motorsiklet şeyini oynadım, motorsiklet olmasına rağmen hala çalışıyordu ve sonra sola ve sağa hareket ediyordu koşarken bile kaydırmıyorum, bu yüzden lütfen bunu düzeltin!Hepiniz ne halt ediyorsunuz, sadece diğer seviyeyi gösteriyorsunuz, yakında geliyor, diğer seviyeyi ne zaman bekleyebiliriz. Oyun bile monotonlaştı, her seviyede aynı şey göründüğü için.
Bu uygulamayı çok seviyorum. Ayrıca jumanji'nin büyük bir hayranıyım, bu da onu daha ilginç kılıyor. bu oyun gerçekten eğlenceli.
bu oyun şimdiye kadar oynadığım en iyi maceralı oyun, ayrıca güzel grafikleri var ama genellikle bazı aksaklıkları var
İyi oyun. Grafikler harika. Oynanış harika ama çok fazla reklam var!!! Hatta bu sayede oyuna girebilirsiniz.
Oyun güzel😊😊😊😊 ama😟😟😟 oyunun indirilmesi çok uzun sürüyor. Bu yüzden oyuna beş puan vermemi rica ediyorum.
Hey, bu oyunu birkaç gün oynadıktan sonra bıktım. Çok dezavantajı var *Koşmak istediğin haritayı seçemiyorsun *Bazen ölmekten başka çare yok, Altın taşıyan bir adam yolu engelliyor *Bütün haritalarda aynı şey Çiçeğin buza dönüşmesi gibi. * Tüm haritayı tekrarlamak gibi görünüyor. * tüm gün boyunca iki zorluk, yeni uygulama yok Kullanımdan sonra uygulamayı kaldırın😶
Yavaş olduğu için 3 yıldız verdim...Tapınaktan daha hızlı olmasını bekliyorum..lütfen çok yavaş bir şey yapın.Her neyse grafikleri seviyorum harika
Oyunu seviyorum ama çok gecikiyor. Düşmanlar ve engeller zaman zaman yoktan ortaya çıkar. Bu birkaç hatayı düzeltin ve kesinlikle oynamaya devam edeceğim ve 5 yıldız vereceğim.
Bu oyun tamam ama korkunç. Donuyor ve oynamayı imkansız hale getiriyor.
Oyun güzel ama akıcı değil o yüzden 2 yıldız verdim.
Jumanji: Epic Run સાહસિક emmk