Post by kalaweechini on Feb 21, 2022 1:49:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Catapult Quest ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Catapult Quest IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică mai multe cristale ▞▞▞
▞▞▞ Catapult Quest 2022 version ▞▞▞
O reclamă pentru fiecare acțiune
Nhiệm vụ máy phóng Trò chơi điện tử aks
Jocuri plăcute și relaxante
Foarte bun joc de jucat. Este alcătuit din grafică 3D
Acesta este un joc foarte bun, este cel mai bun joc
Amuzant
Acest joc este la fel ca și jocul Angry Birds, dar nu mai bun decât Angry Bird
Tiktok pepialbanezu Hau
Frumos dar atât de ușor
Катапульта Квест Аркады vhc
La listă mi-a plăcut, dar lasă-mă să văd înainte
De cacat
Am rămas blocat la nivelul 65. Nu sunt sigur ce au vrut programatorii dacă utilizatorii nu pot progresa. Era vorba doar de a ne face să cumpărăm credite?
Cel mai rău joc nu descărcați asta. Este doar o risipă de timw
Îmi place jocul, dar urăsc reclamele... Există o versiune plătită?
Joc grozav și faceți un simulator de autobuz de conducere cu toate cele 20 de autobuze ca în parcarea autobuzelor King Autobuze
Prea mult reclame
Deoarece sunt dreptaci, îmi este greu să aliniez maimuța cu degetul pe ecran. Ok daca esti stangaci. Dezinstalat
Puțin încet
Nu l-am jucat de mult.
TRECE STRESUL
Deseori se lansează singur, ceea ce face dificil de jucat., M-am gândit că ar putea fi tableta mea, dar alte jocuri similare nu au această problemă
Iubește acest joc... Mai bine decât păsările furioase! Mulțumesc, acum pot să termin jocurile
O clonă, mai mult sau mai puțin, de păsări furioase fără păsări, deficiență în creștere, zgomote batjocoritoare sau interesul meu de a continua să joc... Ar trebui să fie bună pentru copiii mici, muzica de fundal îi poate atrage, iar jocul este ușor deci câștigător fără efort sau îndemânare pare să se încadreze direct în spirala descendentă actuală a sistemului educațional și așteptările ca copiii să își atingă obiectivele prin efort sau realizări de orice fel...
Alegun Nasa
Dragut
Îmi place jocul, sunt conștient că TREBUIE să rămâi la curent cu REZULTATELE PENTRU JOCĂTORII ȚI-O FĂRĂ EVALUAREA, tocmai am deschis jocul cu 6 secunde înainte de a cere o evaluare, te rog să fii corect, JJ.
Doresc să experimentez misiunea de catapultare a aplicației de joc, am încercat aplicația de joc și vreau să o adaug pe lista mea de dorințe. Mulțumiri
De fapt, până acum îmi place. Vrei un simplu joc cu praștie. Toate celelalte se întâmplă prea mult. Este relaxant. 4 stele pentru că tocmai am început, așa că voi actualiza mai târziu
Este un joc ok
Îmi place acest joc variază mult, partea care îmi place este să lovesc maimuțele și cad în pădure, este un joc bun de jucat. Mulțumesc D Varela
Catapult Quest Arcade avo
Nu-mi place acest joc. Este o prostie, nu este ca păsările furioase
Frumos
URĂCĂ CĂ UN MINUT ESTE TREBUIE O LOCATĂ PENTRU A DISTRUGERE O CUTIE, APOI 5 SHOTURI BS! Obișnuiam să creadă că a fost o greșeală, dar NU! BS
Ușor de învățat și de navigat
Foarte ff bun
a fost bun până când ajungeți într-un punct în care devine imposibil să continuați fără să vizionați reclame nesfârșite sau să cheltuiți bani. nu mai distracție.
Distractiv și ușor de înțeles
O modalitate bună de a petrece ziua așteptând camionul de beton
Este un joc util și frumos
Tocmai l-am instalat și sunt încă la stadiul de începător. Este plăcut să faci departe.
Acest joc este plictisitor. Nu mi-a plăcut, așa că vă rog să nu descărcați acest joc
Nivelurile în care poți trage țestoase în structuri este destul de amuzant. De asemenea, amplificatoarele de dinamită sunt foarte distructive pentru dimensiunea lor.
Shopping Mall Girl: Style Game ง่ายๆ vin
Distracție prea multe reclame!!
Distractiv să joci bine pentru a petrece timpul
Este tare