Post by kalaweechini on Feb 21, 2022 1:56:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Heroes Charge ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Heroes Charge IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ генератор кодів монет ▞▞▞
▞▞▞ Heroes Charge 2022 version ▞▞▞
Весела гра, в яку грає наша родина!
Це весело, але має багато оновлень.
Після сьогоднішньо обнови вилітає(((
Гра весела. Коли я почав грати, я чудово провів час. Але після кількох оновлень я не можу грати понад 5g. Тільки Wi-Fi. Мене це зводить. Я не маю доступу до Wi-Fi у більшості районів під час простою, і це одна з тих ігор, у які я граю. Будь ласка, виправте цю проблему.
Heroes Charge Rollenspel myym
Весело і захоплююче
Я грав у цю гру майже з самого початку, і я завжди говорив, що це платна система. При цьому, якщо ви не проти витрачати гроші на змагання на рівні, на якому ви достатньо конкурентоздатні, щоб зробити гру веселою, у вас не повинно виникнути проблем.Гра створена для того, щоб нові гравці могли приєднатися та витрачати гроші. Так, це допомагає зробити гру конкурентоспроможною, але мало сприяє тому, щоб залишатися вірними довготривалими людьми. Крім того, я повністю згоден з тим, що UCOOL більше нічого не повертатиме
Помилкова реклама і може бути грошовою ямою. Основна частина гри не така рекламована. Досить багато заплатили, щоб виграти гру.
У цю гру грає багато людей з України. І якщо ви будете займатися українською мовою, вони будуть дуже раді.
Я не знайшов гру такою, як рекламується на малюнках. Так само, як і всі інші герої
прилипання
у цій грі вона має дуже легку історію, а реклама ВІДМОСТЬ, ця ame не має контексту, але загалом це хороша гра
Вилітає
Єдиний мінус чудової гри — гроші, у гравців величезна перевага.
Сильно глючит
супер)
Я просто хочу розгадати пазли. Я не хочу витрачати час на з’ясування стратегії бою та створення персонажів
Heroes Charge Roolipelit vqg
Раніше було весело на початку (багато років тому), тепер 100% PtW, мертві сервери і надзвичайно погане обслуговування клієнтів. Вони не намагаються виправити будь-які помилки, лише випускають більше речей, щоб витрачати гроші. Не витрачайте свій час чи гроші. (Хтось незабаром відповість, як їм шкода, купуйте, повірте мені, їм це ні і просто байдуже. Припустимо, більшість оцінок і коментарів купується)
Куряча вечеря весела, вона має відбуватися щомісяця 😋😋😋
Оновлення не хороші, були проблеми протягом трьох ротів. В іншому випадку хороша гра.
хороша гра.
Це найгірша гра. Я в кожному режимі гри, вас виганяють з гри. Гра зависне і зупиниться. Будь то кампанія чи арена, чи велика арена, чи війна богів, чи будь-який із цих режимів, залишених богом. Гра зупиниться. Навіщо ви просите оплату, якщо ви ніколи не покращуєте гру. Кожна подія оплачується, але натомість ви даєте збої і нічого більше.
Прості, але веселі, битви на Арені проти інших гравців і гільдії є найкращою частиною цього.
Star Shoot VS Spillehall trrl
Не можу грати в гру. Він продовжує замерзати. Виправте це або видаліть. Перестаньте витрачати наш час на сміття.
Після оновленої гри стала менш оптимізованою і це єдина прогалина ,але вона велика ця прогалина.Жаль,коли ця гра була чудовою і тільки за ностальгію ставлю дві зірок...
Оплатіть 2 перемоги. Гра — це безперервна гра, і якщо ви хочете змагатися з іншими, що виходять за рівень 60+, вам потрібно вкласти реальні гроші. Просто як. Також розробники використовують тактику фальшивої реклами. Зробіть дорогу покупку в грі, використовуючи дорогоцінні камені, щоб розблокувати скин персонажа ТА навичку (як буквально рекламується), тільки щоб виявити, що навик ВЗАГАЛЬНО не розблоковано - вам потрібен скін 10-го рангу, щоб отримати його, який, як ви вже здогадалися , вимагає феноменального гринда або реальних грошей. Огидні брехуни!
Heroes Charge Rollenspiele klp
добра гра
Після останньої обнови часто вилетає
Глава 6, елітка, чому Обласний сторонник не додається в трофеї? Зачем тоді взагалі елітка, якщо потрібні герої не передбачені до дропу?
Помилки(5) (6) (7)
херня
Я хотів би, щоб ви могли заробляти v.i.p без необхідності платити. ось така гігантська гра, яка змушує людей платити
Така проста гра для розуміння, а також дуже весела
Спочатку загружає ся а в кінці завантажує весь час викида 😡
Гарна гра, але продовжує зависати. Виправте це, і я поставлю вам 5 зірок.
Гра – це оплата за перемогу, але інші частини гри хороші
Чому в мене чорний екран ? Хоча звук є
Поки що гра досить приємна.
Дуже засмучує, оскільки, очевидно, цю проблему було вирішено. Дуже розчарований...
Дуже весела гра
Гарна гра, але вона просто завантажується вічно. Останнє зі мною трапилося, мені довелося його видалити
На ш до лєожпллп
Класна гра!!!